Besiktiga Badrum Solna

Varför ska du utföra en badrumsbesiktning? Det finns några starka skäl till varför det är värt att betala för en oberoende besiktningsman och utföra detta projekt. Det starkaste argumentet är att det helt enkelt slarvas och fuskas extremt mycket idag.

Badrummet är – liksom köket – extra känsligt då det kommer till fuskjobb. Det handlar om vatten, fukt och elektricitet – en kombination som, vid felhantering, kan få både ödesdigra och kostsamma konsekvenser.

Genom att ta hjälp av oss för en oberoende badrumsbesiktning i samband med en badrumsrenovering i din bostad i Solna så kommer du också att få klarhet i om jobbet är utfört på ett fackmannamässigt sätt eller om det krävs åtgärder. Åtgärder som i så fall ska bekostas av utföraren.

En badrumsbesiktning är en investering

Många väljer idag att renovera i sina badrum – i synnerhet i Stockholm och närliggande områden som exempelvis Solna och Sundbyberg. Det är bra. Ett fräscht badrum ger mervärde i form av högre levnadsstandard och det är även ett rum som används frekvent.

Felet många gör i samband med en badrumsrenovering är att man anlitar företag som inte håller måttet. Det andra felet man gör är att man litar blint på vad företaget i fråga säger. Anlitar du en firma för en badrumsrenovering i din lägenhet i Solna så kan denna för all del så väldigt bra ut; kakel och klinkers sitter där de ska, golvbrunnen ser okej ut, duschen ser fräsch ut och så vidare.

Men, hur ser det ut bakom ytan och hur har man gjort med fuktskydd och andra viktiga detaljer? Det finns en risk att fusk skett. Genom en mer djupgående VVS besiktning av ditt badrum så kan vi säkerställa den egentliga kvaliteten på jobbet. Vi kan besiktiga ditt badrum i Solna på djupet och vi vet var det normalt fuskas och tummas på viktiga detaljer. Vi synar allt från avlopp, golvbrunnar till ventilation och installationer.

Att anlita oss för en badrumsbesiktning är en investering. Tänk bara vad en vattenskada kostar och vilken tid en sådan tar att reparera. Vi agerar preventivt och säkrar badrummet innan skadan hinner inträffa. Anlita Våtrumshjälpen i samband med att ditt badrum renoverats eller i samband med att du köper en ny bostad i Solna. Du kommer inte att ångra dig.

Kontakta oss

Kontakta oss så återkommer vi inom kort.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.