Besiktiga Badrum Uppsala

Välkommen till Våtrumshjälpen i Mälardalen. Vi har specialiserat oss enbart på besiktningar av våtrum där vi har spetskompetens. Över 25 år i branschen med erfarenheter av bland annat murning, plattsättning, utbildning av plattsättare i konstruktioner, materialkunskap, branschregler och tätskiktsapplicering med mera. Oberoende besiktnings-/värderingsman, förordnad av Sveriges Handelskamrar.

Badrum och kök har mycket gemensamt. Dels så handlar det om rum som används frekvent och av alla i en familj. Dels så är det ytor som man vill hålla fräscha och uppdaterade; både för sin egen skull och för andras. Ett nytt och fräscht badrum säger väldigt mycket om vilka som bor i bostaden och det är också det som gäster kommer att minnas då de går hem till sitt. Det motsatta är, helt enkelt, ingenting som man vill ha.

Därför så finns också en tredje gemensam nämnare mellan badrum och kök: det är dessa rum som renoveras allra mest frekvent. Något som – tyvärr – även skapar en fjärde gemensam nämnare i form av skador som en följd av fuskjobb.

Skador som i båda dessa rum också har en förmåga att bli avsevärt mycket dyrare än vid andra typer av renovering och som dessutom påverkar hela livssituationen negativt. Vattenskador har en osviklig förmåga att kosta mycket pengar och då de även tar tid att korrigera så finns det inget annat att göra än att vara mer noggrann.

Det vill säga: har du renoverat ditt badrum i lägenheten i Uppsala – se till att få jobbet noggrant kontrollerat genom en badrumsbesiktning. Vi skulle säga att en besiktningsman för badrum kan vara din bästa vän i just den här frågan. En välutbildad besiktningsman – gärna inom Säker Vatten – kan nämligen spara dig extremt mycket pengar.

Helst av allt skulle man vilja säga att ingen skulle behöva besiktiga ett badrum ett Uppsala, men det är långt ifrån sanningen som snarare ligger i att betydligt fler borde göra det. Fuskjobb ökar dramatiskt och här måste man gå in med en lite mer skeptisk syn på de hantverkare man anlitar och kontrollera deras arbete genom att besiktiga exempelvis det badrum man betalat för i Uppsala.

Varför du behöver en besiktningsman för badrum

Ett nyrenoverat badrum ser nästan alltid inbjudande och lyxigt ut – men den stora frågan är vad som döljer sig bakom kaklet, vad som ligger dolt under klinkerplattorna och om alla rör- och ledningar verkligen är korrekt dragna? Som lekman är det en omöjligt fråga att svara på. Därför är vikten av en badrumsbesiktning också så pass stor.

Upptäcker en besiktningsman för badrum felaktigheter så kan detta i sin tur tvinga det företag i Uppsala du anlitat att korrigera problemet och göra rätt. Det är direkt avgörande för både din ekonomi och hela din levnadssituation. Betänk även att en badrumsbesiktning inte kostar många tusenlappar att göra.

Innan köpet – anlita oss för badrumsbesiktning i Uppsala

Att besiktiga en bostad innan man flyttar in är en lyx som – tyvärr – få unnar sig. Man litar blint på säljarens ord och man har bara tankarna på att komma på plats i den nya drömbostaden. Vi skulle mana till viss försiktighet i detta. Detta är nämligen anledningen till den dramatiska ökningen av konflikter gällande dolda fel som syns i Sverige.

Man måste, helt enkelt, besiktiga bostaden innan och särskilt om det handlar om kök och badrum där vattenskador har en förmåga att uppkomma. Således så finns det också ett värde för dig som letar efter en ny bostad i Uppsala att anlita en besiktningsman för badrum innan du skriver på kontraktet och flyttar in.

Det kostar inte mer än några tusenlappar och varje sådan är att anse som en riktigt trygg investering inför en bostadsaffär i Uppsala. Rätt besiktningsman är värd sin vikt i guld.

Kontakta oss

Kontakta oss så återkommer vi inom kort.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.