VVS Besiktning Stockholm

Välkommen till Våtrumshjälpen i Mälardalen. Vi har specialiserat oss enbart på besiktningar av våtrum där vi har spetskompetens. Över 25 år i branschen med erfarenheter av bland annat murning, plattsättning, utbildning av plattsättare i konstruktioner, materialkunskap, branschregler och tätskiktsapplicering med mera. Oberoende besiktnings-/värderingsman, förordnad av Sveriges Handelskamrar.

Stockholm är den stad i Sverige där absolut flest bostadsaffärer sker och där man också kunnat se den mest dramatiska ökningen rent prismässigt. Det har förvisso lugnat sig lite under det senaste året, men fortfarande så kan man se bostadsrätter säljas till rena rekordpriser.

Tyvärr så har detta även en avigsida. Att det finns pengar att tjäna på att sälja en bostad i rätt tid gör att många tar genvägar för att nå det mål man satt upp. Genvägar som innebär renoveringar och som i sin tur utförs av den billigaste hantverkaren man hittar. Därför så ser man också att konflikter mellan köpare och säljare ökat i Stockholm.

En person köper en bostadsrätt i Stockholm för dyra pengar, allt ser tipp-topp ut på ytan och inga problem finns. Till dess att en vattenskada plötsligt uppenbarar sig i badrummet och där man således står inför en prekär situation som ligger i vem som ska betala.

Anlita oss som certifierad besiktningsman inom VVS i Stockholm

Vi skulle säga att många av dessa problem aldrig skulle behöva nå dagens ljus om man som köpare agerade lite mindre godtroget. En VVS Besiktning är ett typiskt exempel på en relativt liten utgift som kan visa sig spara extremt mycket pengar och som definitivt kan förhindra en långdragen konflikt med säljaren i Stockholm.

Således är en VVS Besiktning något som alltid ska bokas in i samband med en bostadsaffär. Har man råd att betala X antal miljoner för en bostad så har man också råd att lägga några extra tusenlappar på certifierad besiktningsman inom VVS. Om inte – ja, då får man faktiskt till stor del skylla sig själv. Som man bäddar får man också ligga och i det här fallet är faktiskt en omfattande VVS Besiktning en extremt bra huvudkudde; i synnerhet vid en besiktning av badrum i en bostadsrätt i Stockholm.

Kontrollera allt inom VVS innan köpet av bostadsrätt

Det handlar inte enbart om badrum och att förhindra vattenskador – likväl så handlar det om allt annat inom VVS. Ventilation är ett gott exempel på detta. Hur är luften i bostaden egentligen – kommer ni att få tillgång till en tillfredsställande ventilation där ett ständigt flöde att friskt luft når era lungor? Det är ingenting att ta för givet och det är en fråga som många barnfamiljer bör hitta svar på.

Dåligt luftcirkulation leder till koncentrationssvårigheter och kan få följder såsom allergier och astma; miljöer som man inte vill att barnen ska vistas i. Vi som certifierad besiktningsman inom VVS kan efter några kontroller och mätningar av luftflödet ge er ett klart och tydligt svar på denna viktiga fråga.

Kontakta oss

Kontakta oss så återkommer vi inom kort.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.